Kunstproject

Ons kunstproject vordert. Reeds twee sessies werden gegeven door Katelijn Vanpoucke om een 10-tal mensen in te wijden in het begeleiden van anderen om de tegeltjes te maken. Hieronder zie je een aantal resultaten. Deze tegeltjes worden alvast toegevoegd aan het kunstwerk in 't Senter.

Tegen september volgend jaar willen we zoveel mogelijk gezichten toevoegen aan 'Sente ziet u'. We gaan voor op zijn minst 150 gezichten van Sentenaren voor 150 jaar Sente, en liefst nog veel meer. Doe jij ook mee? Wil je met jouw gezin, je buurt, je familie, je vereniging tijd maken om tegeltjes te maken? Geef ons een seintje en we kijken samen met jullie hoe we dit georganiseerd krijgen.In het buurthuis, bij je thuis, op een afgesproken locatie. Je kan je eigen portret maken maar ook dat van je partner, je kinderen of kleinkinderen. Moeilijk is het niet, het heeft alleen wat tijd en liefde nodig zoals zoveel dingen...

En we horen het je al zeggen: 'ik kan niet tekenen of schilderen' maar daar gaat het niet over. Het gaat om de gemeenschap, het tonen van ons portret aan de buitenwereld. Dat is Sente, dat zijn wij en ik wil hier deel van uitmaken! Het hoeft ook geen realistische weergave te zijn. Haal er een detail uit in je portret en zet dit in de verf. Laat je inspireren door Picasso of een andere kunstenaar en maak er een modern kunstwerkje van. Ga met je vereniging aan de slag en werk allen met dezelfde achtergrond zodat jouw groep eruit springt. Er zijn tal van idee├źn, laat maar komen. Deelnemen is gratis.

Workshops kunnen we in de komende weken niet laten doorgaan omwille van Corona maar thuis kan het wel al. En vanaf het moment dat we terug iets meer vrijheid hebben, spelen we door wanneer je kan aansluiten in 't Senter.

Heb je interesse hiervoor, stuur een mailtje naar gvrtann@gmail.com.

Meer info »